Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Hollandia végzett az A csoport élén, Szenegál a második

2022.11.29
18:29
2022.11.29
20:31
Forrás
MTI, Nemzeti Sport
A házigazda 0 ponttal búcsúzott.

Hollandia magabiztos játékkal 2:0-ra legyőzte a házigazda katari csapatot. Cody Gakpo és Frenkie de Jong szerezték a találatokat. Ezzel a hollandok 7 ponttal az A-csoport élén végeztek, amíg a rendező Katar 0 ponttal búcsúzott a tornától. Az A csoport másik meccsén Szenegál válogatottja 2-1-re legyőzte az ecuadori csapatot, így második helyen továbbjutott a csoportból.

Összegezve: Hollandia 7 ponttal csoportelső, Szenegál hattal a második lett, Ecuador a harmadik, a csapat négy pontot szerzett, Katar pedig negyedik lett 0 ponttal.

FoNet/AP
Katar 2022
foci vb
labdarúgó világbajnokság

Most

15:04, Frissítve: 15:11

Hárman haltak meg egy buszbalesetben Szlovéniában

Súlyos buszbaleset történt hajnalban Szlovéniában. Három utas - két nő és egy férfi meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a jármű Muraszombat környékén letért az autópályáról, és beleborult a sztráda melletti árokba.
12:56, Frissítve: 15:27

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.