Ugrás a tartalomra

Hollandia végzett az A csoport élén, Szenegál a második

2022.11.29
18:29
2022.11.29
20:31
Forrás
MTI, Nemzeti Sport
A házigazda 0 ponttal búcsúzott.

Hollandia magabiztos játékkal 2:0-ra legyőzte a házigazda katari csapatot. Cody Gakpo és Frenkie de Jong szerezték a találatokat. Ezzel a hollandok 7 ponttal az A-csoport élén végeztek, amíg a rendező Katar 0 ponttal búcsúzott a tornától. Az A csoport másik meccsén Szenegál válogatottja 2-1-re legyőzte az ecuadori csapatot, így második helyen továbbjutott a csoportból.

Összegezve: Hollandia 7 ponttal csoportelső, Szenegál hattal a második lett, Ecuador a harmadik, a csapat négy pontot szerzett, Katar pedig negyedik lett 0 ponttal.

Katar 2022
foci vb
labdarúgó világbajnokság

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.
13:49, Frissítve: 16:36

Még biztosabb lehet a gázellátás

Üzembe helyezték a szerb–bolgár gázösszekötő rendszert a Niš melletti Trupale falunál. Ezzel újabb alternatív földgázellátási útvonalat kapott az ország. A vezeték kiépítésének összértéke 94 millió euró volt.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.