Ugrás a tartalomra

Holnap Belgrádban vendégeskedik a topolyai TSC

2019.04.30
14:30
2019.04.30
17:53
Forrás
Pannon RTV
A Szerb Első Liga rájátszásának hatodik fordulóját a Sinđelić csapata ellen játsszák. A labdarúgó mérkőzés 16 órakor kezdődik.

A Sinđelić a táblázat utolsó helyén áll 23 ponttal, a TSC 49 ponttal vezeti a tabellát. A TSC már bebiztosította feljutását a Szuperligába. Amennyiben a topolyai kék-fehérek megnyerik a szerdai mérkőzést az első helyet is megszerzik.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „A Sinđelićnek télen kicserélődött a csapata, 7-8 játékosuk elment, akik most már a Szuperligában vagy külföldön játsszanak. Igazából én azt hiszem már elvesztették minden esélyüket, hogy folytatni tudják a selejtezőket, úgymond nekik külön motivációjuk nem lesz. Pont ezért nekünk nem szabad ezen a mérkőzésen elkényelmesedni ellenük. Ugyanúgy kell kimennünk erre a mérkőzésre is, mintha ettől a mérkőzéstől függne a feljutásunk a Szuperligába.”

TSC Topolya

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.