Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Holnap Belgrádban vendégeskedik a topolyai TSC

2019.04.30
14:30
2019.04.30
17:53
Forrás
Pannon RTV
A Szerb Első Liga rájátszásának hatodik fordulóját a Sinđelić csapata ellen játsszák. A labdarúgó mérkőzés 16 órakor kezdődik.

A Sinđelić a táblázat utolsó helyén áll 23 ponttal, a TSC 49 ponttal vezeti a tabellát. A TSC már bebiztosította feljutását a Szuperligába. Amennyiben a topolyai kék-fehérek megnyerik a szerdai mérkőzést az első helyet is megszerzik.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „A Sinđelićnek télen kicserélődött a csapata, 7-8 játékosuk elment, akik most már a Szuperligában vagy külföldön játsszanak. Igazából én azt hiszem már elvesztették minden esélyüket, hogy folytatni tudják a selejtezőket, úgymond nekik külön motivációjuk nem lesz. Pont ezért nekünk nem szabad ezen a mérkőzésen elkényelmesedni ellenük. Ugyanúgy kell kimennünk erre a mérkőzésre is, mintha ettől a mérkőzéstől függne a feljutásunk a Szuperligába.”

TSC Topolya

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű