Ugrás a tartalomra

Holnap fejeződik a 42. Dakar-rali

2020.01.16
20:13
2020.01.16
20:28
Forrás
Pannon RTV
Túl vannak a nehezén a versenyzők a 42. Dakaron. A 11. szakasszal véget ért a kétnapos maratoni etap, a mezőny elhagyta az úgynevezett üres negyedet. Holnap már csak a levezető van hátra.

Nagy próba volt az egész mezőny számára a sivatag. Az úgynevezett üres negyedben a versenyzők két napot töltöttek. Csütörtökön Szubajdából visszafelé, Harad felé vezetett az út. A mért rész 379 kilométert tett ki. Nem volt egyszerű teljesíteni a távot.

Gyenes Emánuel ma is a helyzet magaslatán volt, a 32. helyen hozta be KTM-jét és minden bizonnyal bebiztosította az első helyet a Malles Moto kategóriában.

Saghmeister Gábor számára nagyon nehéz volt a csütörtöki nap, ugyanis szerdán nagyot bukott, amelynek a következményeit a folytatásban is érezte. Nagy kínok és fájdalmak közepette sikerült neki a 94. helyen célba érnie.

Pénteken van az idei Dakar-rali utolsó napja, amelyet Haradh és Qiddiya között hajtanak le a versenyzők, majd a célbaérést követően következik a pódiumon való elismerések kiosztása.

Dakar-rali
Gyenes Emánuel
Saghmeister Gábor

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.