Ugrás a tartalomra

Horvátország bronzérmes

2022.12.17
18:00
2022.12.17
18:05
Forrás
livescore
Újra dobogón a horvát labdarúgó-válogatott, a katari foci-vb bronzmeccsén ugyanis 2:1-re legyőzték a marokkóiakat, így a legutóbbi vb-ezüst után most bronzérmet szereztek.

A horvát együttes a bronzmeccsen okos játékkal és szépségdíjas találatokkal 2:1-re múlta felül a torna meglepetéscsapatát, Marokkót. Az első találatot a horvát hátvéd, Gvardiol szerezte meg fejjel a 7. percben. A válaszra pedig alig 2 percet kellett várni: Dari szinte rögtön egyenlíteni tudott. Még az első félidőben sikerült a horvátoknak ismét vezetést szerezniük, Mislav Oršić emelt a kapuba.

A második félidőben mindkét csapatnak voltak helyzetei és a kakaskodás sem maradt el, de kapuba találni egyik nemzeti tizenegynek sem sikerült, így maradt a 2:1 az európai együttesnek.

Az Argentína-Franciaország döntő vasárnap, közép-európai idő szerint 16 órakor kezdődik Luszailban. Franciaország 1962 óta az első válogatott lehet, amely megvédi a címét a labdarúgó-világbajnokságon.

Horvátország
bronzmeccs
Marokkó
Katar 2022
labdarúgó-világbajnokság
foci-vb

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.