Ugrás a tartalomra

A Hungaroringen folytatódhat a Hamilton-Vettel csata

2017.07.27
10:57
2017.10.04
12:13
Vasárnap lesz a Magyar Nagydíj.

A hétvégén 32. alkalommal tartják a Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen, ahol folytatódhat a világbajnoki címért harcoló brit Lewis Hamilton és a német Sebastian Vettel csatája. A 20 futamos sorozat félidejénél, 10 versenyhétvége utánA kép eltávolítva. a négyszeres vb-győztes Vettel előnye mindössze egy pont a háromszoros világbajnok Hamilton előtt. A Hungaroring 31 éves történetében számos kaotikus futamot láthatott már a közönség, és ezúttal sem kizárt, hogy meglepetés-eredmény születik a mogyoródi aszfalton. A 32 éves Hamilton egyeduralkodónak számít a Hungaroringen, tavaly már ötödször nyert Magyar Nagydíjat. Vettelnek ugyanakkor nem a mogyoródi a kedvenc helyszíne: nyolc évet kellett várnia az első diadalára ezen a pályán, ahol csak 2015-ben, már négyszeres vb-győztesként sikerült elsőként célba érnie. A 70 körös Magyar Nagydíj vasárnap 14 órakor kezdődik. (MTI)

Hungaroring
Forma-1
Sebastian Vettel
Hamilton

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.