Ugrás a tartalomra

Ideje ismét a győzelem útjára lépni!

2021.11.23
12:53
2021.11.23
13:00
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata holnap 15 órakor a surdulicai Radnik otthonába látogat. A topolyai együttes most pótolja a szerb Szuperliga tizedik fordulójában elhalasztott vendégszereplését.

A TSC a szeptemberi Vojvodina elleni győzelme óta nyeretlen a bajnokságban. Az utolsó hat mérkőzésükön a mérlegük 4 vereség és 2 döntetlen. Jelenleg a tabella hetedik helyén állnak 22 ponttal, még a szerdai ellenfelük, a Radnik 16 ponttal a tizenharmadik.

Faragó Szilárd, a TSC kapusedzője elégedetlen a mostani helyzettel. Kiemelte, hogy a következő időszakban nagyobb hangsúlyt kell fektetniük a csapat pszichológiai felkészítésére, valamint az lesz a feladatuk, hogy a játékosok visszaszerezzék önbizalmukat és optimizmusukat. Ehhez pedig jó játék és sorozatos győzelmek kellenek - hangsúlyozta Faragó Szilárd.

A csapatkapitány, Saša Tomanović örül, hogy az utolsó, a Metalac elleni váratlan 2:1-es vereség után 4 nappal ismét pályára léphetnek és reményei szerint győzelemmel zárják a hétközi fordulót.

A hétvégén újabb kihívás vár a topolyai csapatra, amikor vasárnap idegenben a Kolubara ellen lépnek pályára.

TSC
Radnik
szuperliga

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.