Ugrás a tartalomra
Pixabay

Idén félbehagyják a kosárlabda Euroligát, jövőre folytatják

2020.05.25
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ezzel biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan az Eurokupában versenyezhet.

Félbeszakad a kosárlabda Euroliga, illetve az Eurokupa idei szezonja is. Ezt elsődlegesen Jordi Bertomeu, a bajnokságok első embere javasolta, amit végül a résztvevő klubok is támogattak.

A tervek szerint jövőre is 18 csapatos lesz az Euroliga, és ugyanazok az együttesek vesznek majd részt a ligában, akik jelenleg is tagjai az európai elitnek.

Ezzel az is biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan pedig - csakúgy mint idén - a következő szezonban is az Eurokupában versenyezhet.

kosárlabda
Euroliga
Eurokupa
Partizan

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.