Ugrás a tartalomra
Pixabay

Idén félbehagyják a kosárlabda Euroligát, jövőre folytatják

2020-05-25
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ezzel biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan az Eurokupában versenyezhet.

Félbeszakad a kosárlabda Euroliga, illetve az Eurokupa idei szezonja is. Ezt elsődlegesen Jordi Bertomeu, a bajnokságok első embere javasolta, amit végül a résztvevő klubok is támogattak.

A tervek szerint jövőre is 18 csapatos lesz az Euroliga, és ugyanazok az együttesek vesznek majd részt a ligában, akik jelenleg is tagjai az európai elitnek.

Ezzel az is biztossá vált, hogy a belgrádi Crvena zvezda jövőre is ott lesz a legjobbak között. A Partizan pedig - csakúgy mint idén - a következő szezonban is az Eurokupában versenyezhet.

kosárlabda
Euroliga
Eurokupa
Partizan

Most

17:20, Frissítve: 17:26

Bottasé a szezon első pole pozíciója

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es idénynyitó Osztrák Nagydíj szombati időmérő edzését, így vasárnap ő rajtolhat az élről.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.