Ugrás a tartalomra

Idén is megszervezik a Szabadkai Félmaratont

2022.07.01
16:21
Forrás
Közlemény
Augusztus 28-án, Szabadka város napja alkalmából szervezett rendezvények keretében tartják meg az 5. Szabadkai Félmaratont.

A versenyre a www.supm.rs honlapon lehet jelentkezni.

Három táv közül választhatnak a résztvevők: 5 km, 10 km és a félmaratoni. Dr. Pásztor Bálint, a Városi Képviselő-testület elnöke, a mai értekezlet házigazdája kiemelte, hogy ez az egyik olyan sport és rekreációs rendezvény, amely az egészséges életmód népszerűsítése mellett a város idegenforgalmi kínálatát is gazdagítja és hozzájárul Szabadka jó hírnevének öregbítéséhez.

A verseny alatt a résztvevők a város számos nevezetességei mellett futhatnak és számos művelődéstörténeti jelentőségű épületben gyönyörködhetnek. A versenyt a szabadkai Horizont Sportegyesület szervezi.

Szabadkai Félmaraton
Dr. Pásztor Bálint
futóverseny
Szabadka

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.