Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is megszervezik a Szabadkai Félmaratont

2022.07.01
16:21
Forrás
Közlemény
Augusztus 28-án, Szabadka város napja alkalmából szervezett rendezvények keretében tartják meg az 5. Szabadkai Félmaratont.

A versenyre a www.supm.rs honlapon lehet jelentkezni.

Három táv közül választhatnak a résztvevők: 5 km, 10 km és a félmaratoni. Dr. Pásztor Bálint, a Városi Képviselő-testület elnöke, a mai értekezlet házigazdája kiemelte, hogy ez az egyik olyan sport és rekreációs rendezvény, amely az egészséges életmód népszerűsítése mellett a város idegenforgalmi kínálatát is gazdagítja és hozzájárul Szabadka jó hírnevének öregbítéséhez.

A verseny alatt a résztvevők a város számos nevezetességei mellett futhatnak és számos művelődéstörténeti jelentőségű épületben gyönyörködhetnek. A versenyt a szabadkai Horizont Sportegyesület szervezi.

Pannon RTV
Szabadkai Félmaraton
Dr. Pásztor Bálint
futóverseny
Szabadka

Most

07:25, Frissítve: 08:35

Johnny Depp Modiglianiról forgat filmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.