Ugrás a tartalomra

Idén is megszervezték a Szabó István Emléktornát Csókán

2018.09.01
16:12
2018.09.01
17:23
Forrás
Pannon RTV
A kétnapos asztaliteniszverseny mai napján a mini újonc egyéni és az újonc egyéni kategóriát rendezték meg, míg holnap az ifjúsági egyéni következik majd.

A tornát négy év után újra A-ranglistás versenyként tartják számon.

Megközelítőleg 200 résztvevője volt a 8. alkalommal megszervezett Szabó István Emléktornának. A versenyzők nem csak Vajdaságból, de egész Szerbia területéről érkeztek a bánáti községbe, sőt még Magyarországról is.

A soltvadkerti Ambrus Asztalitenisz Akadémia növendékei már második alkalommal vesznek részt a csókai versenyen.

Ambrus Ferenc, vezető, Ambrus Asztalitenisz Akadémia, Magyarország: „Szabó Istvánnal 15 évig dolgoztam együtt. Soltvadkerten edző és mentor szerepet játszott a mi klubunkban. Menedzselésével, az ő eszméjével lett létrehozva a vadkerti klub."

A két napos tornát négy év után újra évadnyitó versenyként tartják számon.

Kormányos László, szakmai koordinátor, Szabó István Emléktorna: „Sikerült elérnünk azt, hogy a szövetségi kapitányunk, Erdélyi Szilvia segítségével, közbenjárásával, és természetesen az asztalitenisz klub régi barátságának, Aleksandar Karakaševićnak köszönhetően 4 év után ezt a versenyt újra A-ranglistás versenynek nyilvánították."

Az ünnepélyes megnyitót követően a meghívott vendégek együtt megkoszorúzták Szabó István és Király Ilona sírját.

Csóka
asztalitenisz
Szabó István

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.