Ugrás a tartalomra

Idén is részt vesz a Pannon RTV a Délvidék Kupán

2018.12.12
16:37
2018.12.13
18:26
Forrás
Pannon RTV
A szombati kispályás labdarúgó tornára minden eddiginél több, összesen 20 együttes jelentkezett. A csoportküzdelmek már reggel 7 órakor megkezdődnek, a döntőt várhatóan este 8 óra után játsszák.

Gőzerővel készül a Pannon RTV csapata a szombati megmérettetésre. A hobbi szinten focizó együttes becsületes helytállásra számít a Délvidék Kupán, amelyet a szabadkai Pesta Rekreációs Sportközpontban tartanak. Nikola Perušić, munkatárs, Pannon RTV: „Szeretném, ha jobban szerepelnénk, mint tavaly, és több gólt adnánk, de végül is ez az élvezetről szól. Barátságról, és csapatszellemet építünk, hogy tudjuk azt, hogy egymásra számíthatunk. Emellett az is lényeg, hogy jól érezzük magunkat.”

A Pannon RTV csapata tavaly két vereség mellett egy 4:0-ás sikert is elkönyvelhetett a Délvidék Kupán, ami azonban kevésnek bizonyult a csoportból való továbbjutáshoz. Szűgyi Dávid, vágó, Pannon RTV: „Úgy gondolom, hogy a tavalyinál jobb eredményt fogunk elérni, hiszen egész évben készültünk erre a tornára. Tavalyhoz képest sokkal jobban összekovácsolódott a csapat. Reményeim szerint továbbjutunk a csoportkörből.”

A Pannon RTV idén Hajdújárás, Zentagunaras és a magyarkanizsai Rettenthetetlenek csapatával került egy csoportba. A B jelű kvartett mérkőzései szombaton reggel 9:20-kor kezdődnek. A Délvidék Kupa döntőjét pedig este 8 óra körül rendezik meg.

Pannon RTV
Délvidék Kupa
S

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.