Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Idén is részt vesz a Pannon RTV a Délvidék Kupán

2018.12.12
16:37
2018.12.13
18:26
Forrás
Pannon RTV
A szombati kispályás labdarúgó tornára minden eddiginél több, összesen 20 együttes jelentkezett. A csoportküzdelmek már reggel 7 órakor megkezdődnek, a döntőt várhatóan este 8 óra után játsszák.

Gőzerővel készül a Pannon RTV csapata a szombati megmérettetésre. A hobbi szinten focizó együttes becsületes helytállásra számít a Délvidék Kupán, amelyet a szabadkai Pesta Rekreációs Sportközpontban tartanak. Nikola Perušić, munkatárs, Pannon RTV: „Szeretném, ha jobban szerepelnénk, mint tavaly, és több gólt adnánk, de végül is ez az élvezetről szól. Barátságról, és csapatszellemet építünk, hogy tudjuk azt, hogy egymásra számíthatunk. Emellett az is lényeg, hogy jól érezzük magunkat.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A Pannon RTV csapata tavaly két vereség mellett egy 4:0-ás sikert is elkönyvelhetett a Délvidék Kupán, ami azonban kevésnek bizonyult a csoportból való továbbjutáshoz. Szűgyi Dávid, vágó, Pannon RTV: „Úgy gondolom, hogy a tavalyinál jobb eredményt fogunk elérni, hiszen egész évben készültünk erre a tornára. Tavalyhoz képest sokkal jobban összekovácsolódott a csapat. Reményeim szerint továbbjutunk a csoportkörből.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A Pannon RTV idén Hajdújárás, Zentagunaras és a magyarkanizsai Rettenthetetlenek csapatával került egy csoportba. A B jelű kvartett mérkőzései szombaton reggel 9:20-kor kezdődnek. A Délvidék Kupa döntőjét pedig este 8 óra körül rendezik meg.

Pannon RTV
Délvidék Kupa
S

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.