Ugrás a tartalomra

Idény előtti Đoković-Nadal-összecsapás

2019-12-15
12:45
2020-02-08
11:52
Forrás
B92
Korábban a szerb és a spanyol teniszező is négyszer nyert Abu-Dhabiban.

Novak Đoković és Rafael Nadal is ott lesz a december 19-e és 21-e között megrendezendő Mubadala tenisz-világbajnokságon Abu-Dhabiban. A csütörtökön induló tornát a teniszszezon kezdete előtt tartják. A szerb és a spanyol sportoló is - kiemeltként - rögtön az elődöntővel kezdik a versenyt. Đoković a francia Gaël Monfils és a görög Stefanos Tsitsipas közötti mérkőzés győztesével, míg Nadal az orosz Danyiil Medvegyev és a dél-koreai Csung Hjon meccs jobbjával áll ki. A Mubadala tenisz-világbajnokságon mostanáig Nadal és Đoković is négyszer nyert. Tavaly a szerb teniszező győzött a döntőben a dél-afrikai Kevin Anderson ellen.

Abu-Dhabi
Novak Đoković
Rafael Nadal
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 19:49

Országos céllövő búvárverseny Szabadkán

Országos céllövő búvárversenyt és vajdasági nyílt bajnokságot tartottak ma Szabadkán. A sétaerdei medencében több mint 30 versenyző és 12 klub mérte össze ügyességét.
17:12, Frissítve: 18:03

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.