Ugrás a tartalomra

Idény előtti Đoković-Nadal-összecsapás

2019.12.15
12:45
2020.02.29
08:52
Forrás
B92
Korábban a szerb és a spanyol teniszező is négyszer nyert Abu-Dhabiban.

Novak Đoković és Rafael Nadal is ott lesz a december 19-e és 21-e között megrendezendő Mubadala tenisz-világbajnokságon Abu-Dhabiban. A csütörtökön induló tornát a teniszszezon kezdete előtt tartják. A szerb és a spanyol sportoló is - kiemeltként - rögtön az elődöntővel kezdik a versenyt. Đoković a francia Gaël Monfils és a görög Stefanos Tsitsipas közötti mérkőzés győztesével, míg Nadal az orosz Danyiil Medvegyev és a dél-koreai Csung Hjon meccs jobbjával áll ki. A Mubadala tenisz-világbajnokságon mostanáig Nadal és Đoković is négyszer nyert. Tavaly a szerb teniszező győzött a döntőben a dél-afrikai Kevin Anderson ellen.

Abu-Dhabi
Rafael Nadal
tenisz
Novak Đoković

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű