Ugrás a tartalomra

Idényzáró ünnepséget tartott a Palics Evezős Klub

2019.12.07
14:33
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Az évzárón a 2019-es összesített győztest is kikiáltották, átadták a vándorserleget, valamint az év legsikeresebb sportolóit is díjazták.

Tomislav Zvekanović klubelnök 67 éve tagja az evezősök klubjának és a vándorserleget idén ő vehette át. 2019-ben egyébként 29 első díjat, 33 másodikat, és 42 harmadik helyezést jegyez a Palics Evezős Klub.

Tomislav Zvekanović, elnök, Palics Evezős Klub: „Ez a program minden évben, amikor befejezzük az evezőszezont, akkor ez egy olyan találka, ahol az eredményeket összeírjuk és a legjobb evezősöket, meg aki legtöbbet volt edzésen, azokat megjutalmazzuk. Szóval, minden évben a szezon végén van egy ilyen összejövetel. Szülők, meg az evezősök, úgyhogy ez egy kis beszélgetés.”

Palics Evezős Klub
Tomislav Zvekanović

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.