Ugrás a tartalomra
Tanjug/Darko Vojinović

Igazi focicsemegék ma a BL-ben

2019.10.01
10:14
2019.10.01
11:05
Forrás
livescore.com
Ma folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének összecsapásai.

Több rangadó is várja a foci szerelmeseit. Pályára lép ma a Crvena zvezda, Belgrádban az Olympiakosz együttesét látják vendégül, a B-csoport másik meccsén Tottenham-Bayern München összecsapás lesz. Az A-csoportban a Real Madrid a Brugge együttesét, míg a török Galatasaray a Paris Saint Germain csapatát látja vendégül. De lesz még ma este Atalanta-Sahtar Doneck, Manchester City-Dinamo Zagreb, Juventus-Leverkusen és Lokomotiv Moszkva-Atlético Madrid összecsapás is. A legtöbb mérkőzés 21 órakor kezdődik, kivéve a Paris Saint Germain és a Sahtar Doneck meccsét, amelyeket 18:55-től rendeznek meg.

Bajnokok Ligája
Crvena zvezda
Olympiakosz
Tottenham
Bayern München
Real Madrid
Brugge
Galatasaray
Paris Saint-Germain
Atalanta
Sahtar Doneck
Manchester City
Dinamo Zagreb
Juventus
Leverkusen
Lokomotiv Moszkva
Atletico Madrid

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.