Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Íjászat: Nem bizonyult könnyűnek a radanováci lőtér terepe

2021.06.06
20:25
2021.06.06
20:43
Forrás
Pannon RTV
3D minősítő íjászversenyt szervezett a szabadkai Veterán Íjász Egyesület. A radanováci lőtéren 24 kihelyezett gumiállatra lőttek a versenyzők.

A Szerbiai Íjász Szövetség naptárában is szereplő megmérettetésre az egész ország területéről érkeztek pionír, ifjú, felnőtt és veterán kategóriában versenyző íjászok, több mint 80-an. A szabadkai verseny egyben felkészítés is volt az augusztus végén esedékes 3D Európa Bajnokságra, amit a szlovéniai Mariborban tartanak. Szerbiát 4 versenyző képviseli, többek között Pataki Zoltán Szabadkáról és Dejan Varju Csantavérről.

íjászverseny
3D
Veterán Íjász Egyesület
Radanovác
lőtér
Szerbiai Íjász Szövetség

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.