Ugrás a tartalomra

Ismét emberhátrányban nyert a TSC Belgrádban a Rad ellen

2020.08.06
06:31
2020.08.06
16:46
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 2020/21-es idényének 2. fordulójában a kék-fehérek 3:1-re verték a szerb fővárosi együttest.

70 percig emberhátrányban játszott, mégis győzni tudott a Topolya labdarúgó csapata.

Szabó Zoltán gárdája Zec góljával már az első percben megszerezte a vezetést a belgrádi Rad vendégeként, de a házigazdák szinte azonnal egyenlítettek is, a hetedik percben már 1:1 volt az eredmény. A 21. percben aztán jött Szilágyi, aki szezonbeli második gólját szerezte, így ismét előnybe került a TSC. Egy perccel később Balázs utolsó emberként szabálytalankodott, amiért kiállították. A félidőig több gól nem született.

A hazaiak a második játékrészben sem tudtak élni az emberelőnnyel. Újabb gólt a topolyai együttes szerzett a 75. percben. Lukić Szilágyihoz hasonlóan szintén második gólját szerezte két forduló alatt.A TSC 3:1-re győzött és 4 pontot gyűjtve az élmezőnyből, az 5. helyről várja a folytatást. Vasárnap 19 órakor Zentán, a Városi Stadionban a sereghajtó Zlatibor csapatát fogadja majd a vajdasági klub.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nagyon jól játszott a csapat, főképp emberhátrányban, nagyon okosan. A Rad nem is csinált sok helyzetet. Nekünk volt még a három gól mellett még 2-3 jó lehetőségünk is. Ott az elején gyorsan történt minden. Három gól az első 10 percben. Azt a kapott gólt ki kellett volna védekeznünk, volt egy kis gondunk a 10-es Jovanovićtyal, amikor területre futott, nem jól követtük. Abból lett a piros lap is, de amikor emberhátrányban 3:1-re nyersz idegenben a Rad ellen Belgrádban, akkor az embernek elégedettnek kell lenni.”

TSC
Rad
Belgrád
Topolya
Zenta
Zlatibor
szuperliga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.