Ugrás a tartalomra
TSC

Ismét emberhátrányban nyert a TSC Belgrádban a Rad ellen

2020-08-06
06:31
2020-08-06
16:46
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 2020/21-es idényének 2. fordulójában a kék-fehérek 3:1-re verték a szerb fővárosi együttest.

70 percig emberhátrányban játszott, mégis győzni tudott a Topolya labdarúgó csapata.

Szabó Zoltán gárdája Zec góljával már az első percben megszerezte a vezetést a belgrádi Rad vendégeként, de a házigazdák szinte azonnal egyenlítettek is, a hetedik percben már 1:1 volt az eredmény. A 21. percben aztán jött Szilágyi, aki szezonbeli második gólját szerezte, így ismét előnybe került a TSC. Egy perccel később Balázs utolsó emberként szabálytalankodott, amiért kiállították. A félidőig több gól nem született.

A hazaiak a második játékrészben sem tudtak élni az emberelőnnyel. Újabb gólt a topolyai együttes szerzett a 75. percben. Lukić Szilágyihoz hasonlóan szintén második gólját szerezte két forduló alatt.A TSC 3:1-re győzött és 4 pontot gyűjtve az élmezőnyből, az 5. helyről várja a folytatást. Vasárnap 19 órakor Zentán, a Városi Stadionban a sereghajtó Zlatibor csapatát fogadja majd a vajdasági klub.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nagyon jól játszott a csapat, főképp emberhátrányban, nagyon okosan. A Rad nem is csinált sok helyzetet. Nekünk volt még a három gól mellett még 2-3 jó lehetőségünk is. Ott az elején gyorsan történt minden. Három gól az első 10 percben. Azt a kapott gólt ki kellett volna védekeznünk, volt egy kis gondunk a 10-es Jovanovićtyal, amikor területre futott, nem jól követtük. Abból lett a piros lap is, de amikor emberhátrányban 3:1-re nyersz idegenben a Rad ellen Belgrádban, akkor az embernek elégedettnek kell lenni.”

TSC
Rad
Belgrád
Topolya
Zenta
Zlatibor
szuperliga

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.
07:32, Frissítve: 07:53

Készül az uniós jelentés Szerbiáról

Az elmúlt év jogállamiság terén elért eredményeinek fontos elemei várhatóan bekerülnek az Európai Bizottság Szerbiáról szóló jelentésébe - jelentette ki Jadranka Joksimović.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.