Ugrás a tartalomra

Ismét kikapott a Zvezda a Tottenhamtől

2019.11.06
23:39
2019.11.07
07:38
Forrás
Pannon RTV
Belgrádban sem sikerült a pontszerzés a Crvena zvezdának a Tottenham ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

A londoni 5:0-s győzelem után az angol együttes Belgrádban 4:0-ra nyert a piros-fehérek ellen. A mérkőzés első találatát Giovani Lo Celso szerezte a 34. percben, a második félidőben pedig Heung-Min Szon az 57. és a 61. percben is feliratkozott a góllövőlistára. A 4:0-s végeredményt Eriksen állította be a 85. percben. A B csoport másik mérkőzésén a müncheni Bayern 2:0-ra nyert az Olimpiakosz ellen, s így a németek továbbra is hibátlan teljesítménnyel állnak a csoport első helyén. A BL szerdai játéknapjának meglepetése, hogy a Manchester City csupán egy 1:1-es döntetlent játszott Olaszországban az Atalantával. Az est legizgalmasabb mérkőzését Zágrábban játszották. A Dinamo és a Sahtar Donyeck összecsapásán gólokból és piroslapokból sem volt hiány. Mindkét csapat tíz játékossal fejezte a mérkőzést, amelyen a zágrábiak a 89. percben még 3:1-re vezettek, de a vendég együttesnek a hosszabbításban sikerült kélt gólt szereznie és elhozni 1 pontot a Dinamo otthonából.

A foci szurkolók ma este az UEFA Európa-liga mérkőzéseit követhetik majd figyelemmel. A nemzetközi kupasorozat negyedik fordulójában 21 órakor a Ferencváros a CSZKA Moszkva együttesét fogadja, míg a belgrádi Partizan a Manchester United otthonában lép pályára.

Crvena zvezda
Tottenham
labdarúgás
Bajnokok Ligája

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.