Ugrás a tartalomra
molfehervarfc.hu

Ismét magyar válogatott lehet Nikolics Nemanja

2020.04.28
13:10
2020.04.28
13:25
Forrás
Nemzeti Sport
A zentai születésű labdarúgó erről állítólag már meg is egyezett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal - olvasható több magyar szakportál beszámolójában is.

Nikolics a válogatottságot amerikai légióskodása idején mondta le. Most azonban ismét visszatért Magyarországra, és a MOL Fehérvár csapatában játszik. Amennyiben Niko a koronavírus miatti szünetet követően hozni tudja korábbi formáját, akkor elképzelhető, hogy hamarosan a címeres mezt is magára öltheti.

Nikolics Nemanja
labdarúgás
Magyar labdarúgó válogatott

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.