Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Ismét Nadal a Roland Garros bajnoka

2019-06-09
18:30
2019-06-09
18:38
Forrás
Pannon RTV
12.-szer is Rafael Nadal nyerte a francia nyílt teniszbajnokságot. A spanyol sportoló ezzel tovább folytatta dominanciáját a Roland Garros-on.

A salakkirály a mai fináléban négy szettben 6:3, 5:7, 6:1, 6:1 arányban győzött a Novak Đokovićot az elődöntőben búcsúztató osztrák Dominic Thiem ellen. A spanyol klasszis újabb sikerével a férfiak és a nők mezőnyében is rekorderré lépett elő, hiszen korábban egyetlen teniszező sem tudott tizenkétszer diadalmaskodni valamelyik Grand Slam tornán. Margaret Court a nők mezőnyében tizenegyszer tudta megnyerni az Australian Opent.

Roland Garros
Rafael Nadal
francia nyílt teniszbajnokság

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.