Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Ismét nagyot alakított a Denverben Nikola Jokić

2021.04.06
14:48
2021.04.06
14:55
Forrás
Magyar Szó
A papíron center poszton játszó, de gyakorlatilag irányítóként funkcionáló zombori kosaras újabb karmesteri leckét adott, és 16 gólpasszt osztott ki az Orlando ellen, amelyet 17 pontos félidei hátrányból felállva vert meg 119-109-re a Nuggets.

Egyetlen lepattanó híján az újabb tripla dupla is meglett a szerbnek, aki pályafutása során 81. alkalommal jegyzett legalább 10 asszisztot egy találkozón – ezzel minden idők legdominánsabb centere, Wilt Chamberlain elé került az ilyen teljesítményeket számon tartó örökranglistán, amelyen immár az NBA történelmének legjobbja ezen a poszton.

Nikola Jokić
Denver
zombori
kosaras
Orlando
Nuggets

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!