Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Ismét nyert a TSC Kruševacon

2019-09-25
20:14
2019-09-25
20:34
Forrás
VajdaságMA
A TSC a szombati bajnoki meccs után ezúttal a Szerb Kupában győzte le a kruševaci Napredak csapatát a tizenegyesek jobb értékesítésével 4:3-ra. A rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény.

Meglehetősen tartalékos felállításban játszott a topolyai csapat. Janko Tumbasević góljával mégis a TSC szerezte meg a vezetést a 33. percben. A topolyaiak egészen a 89. percig tartották előnyüket, ám ekkor Ivanović egyenlíteni tudott.

A tizenegyeseket viszont jobban lőtték a TSC játékosok, így 4:3-ra nyertek, és bejutottak a Szerb Kupa nyolcaddöntőjébe, amelynek mérkőzéseit október 23-án játsszák.

A TSC a Szerb Szuperliga 10. fordulójában vasárnap 18 órától a zentai Városi Stadionban a Rad csapatával mérkőzik.

Krusevac
Napredak
TSC
Topolya
labdarúgó
szerb kupa
szuperliga

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.