Ugrás a tartalomra

Izgalmas büntetőpárbaj után Horvátország jutott a legjobb nyolc közé

2022.12.05
19:01
2022.12.05
19:16
Forrás
livescore
Izgalmas tizenegyespárbaj után Horvátország jutott a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó világbajnokságon.

A Japánnal vívott meccsen a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény. A japánok szereztek vezetést, Maeda az első félidő hajrájában talált be. A horvát egyenlítésre az 55. percig kellett várni, ekkor Ivan Perišić talált a hálóba. A meccsen a folytatásban ugyan több nagy helyzet is volt, de gól nem született már, ahogyan a kétszer tizenöt perces hosszabbításban sem. Jöhettek a büntetők: a meccs hőse pedig egyértelműen Livaković kapus volt, aki három japán tizenegyest is hárított. Horvátország-Japán tizenegyesekkel 3:1.

Japán
Horvátország

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.