Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Izgalmas büntetőpárbaj után Horvátország jutott a legjobb nyolc közé

2022.12.05
19:01
2022.12.05
19:16
Forrás
livescore
Izgalmas tizenegyespárbaj után Horvátország jutott a legjobb nyolc közé a katari labdarúgó világbajnokságon.

A Japánnal vívott meccsen a rendes játékidőben 1:1 volt az eredmény. A japánok szereztek vezetést, Maeda az első félidő hajrájában talált be. A horvát egyenlítésre az 55. percig kellett várni, ekkor Ivan Perišić talált a hálóba. A meccsen a folytatásban ugyan több nagy helyzet is volt, de gól nem született már, ahogyan a kétszer tizenöt perces hosszabbításban sem. Jöhettek a büntetők: a meccs hőse pedig egyértelműen Livaković kapus volt, aki három japán tizenegyest is hárított. Horvátország-Japán tizenegyesekkel 3:1.

Japán
Horvátország

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.