Ugrás a tartalomra

A járvány miatt veszélyben az olimpia

2021.07.27
11:49
2021.07.27
11:55
Forrás
hirado.hu
Tokióban a hétnapos átlag közel 50 százalékkal nagyobb az előző heti számnál. A szakértők arra figyelmeztettek, hogy a japán fővárosban kritikus koronavírushelyzet alakulhat ki.

Ha a koronavírus a jelenlegi ütemben terjed tovább Tokióban, akkor az olimpia is veszélybe kerülhet - erre figyelmeztetnek a japán kormánynak tanácsot adó egészségügyi szakértők. A fővárosban a járvány miatt augusztus 22-ig érvényben lévő negyedik rendkívüli állapot az augusztus 8-ig tartó olimpia teljes időtartamára vonatkozik. Kedden rekordszámú, napi 2848 új koronavírus-fertőzést jelentettek a hatóságok. Ez a szám meghaladja a január 7-én regisztrált korábbi rekordot, a 2520 esetet.

Tokió
olimpia
járvány

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.