Ugrás a tartalomra

Jól kezdett a Đoković-Krajinović páros Sanghajban

2019.10.08
12:00
2020.02.08
10:29
Forrás
B92, Nemzeti Sport
Egyéniben már csak Novak Đoković szereplését követhetjük nyomon.

A Novak Đoković-Filip Krajinović-kettős a Kevin Krawietz-Andreas Mies német párost győzte le 6:3, 3:6, 10:3-ra a sanghaji kemény pályás férfi tenisztornán. Az, hogy kivel játszanak a második körben, a Jamie Murray-Neal Skupski brit és a Li-Gao kínai kettős összecsapása után derül ki. Egyéniben már kiesett a tornáról Filip Krajinović, Miomir Kecmanović és Dušan Lajović is, a remek formában lévő címvédő és világelső Novak Đoković pedig erőnyerőként csak a 32 között kapcsolódik be a küzdelmekbe. Ellenfele szerdán a kanadai Denis Shapovalov lesz, aki hétfőn magabiztosan verte meg az amerikai Frances Tiafoe-t. A sanghaji tenisztorna összdíjazása 8,3 millió dollár.

Sanghaj
tenisztorna
Novak Đoković
Filip Krajinović

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.