Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Jönnek a negyeddöntők!

2022.12.09
07:14
2022.12.09
10:18
Forrás
M4Sport, Nemzeti Sport, Pannon RTV
A negyeddöntőkkel folytatódik ma a labdarúgó világbajnokság Katarban.
Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

16 órakor kezdődik a Horvátország–Brazília összecsapás. A párharc győztese a Hollandia–Argentína mérkőzés továbbjutójával kerül majd össze a legjobb négy között. A narancssárgák és a kék-fehérek este 8-kor mérkőznek meg egymással.

Míg Horvátország szinte vért izzadva, egy Japán ellen hősiesen megnyert tizenegyespárbaj után váltotta meg jegyét a legjobb nyolc közé, addig Brazília Dél-Koreával szemben mutatta meg elsöprő erejét. Az eddig látottak pedig nem sok jóval kecsegtetnek Luka Modrićékra nézve.

Szombat délután Marokkó Portugáliával, este pedig Anglia Franciaországgal mérkőzik meg. A győztes csapatok esnek egymásnak a döntőért, a leigázottak viszont a bronzmérkőzésen mérhetik össze erejüket.

Brazília
Horvátország

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.