Ugrás a tartalomra

Jótékonykodott a TSC

2020.05.16
15:06
2020.05.16
23:44
Forrás
Pannon RTV
Magyarországnak és a Vajdasági Klinikai Központnak is védőmaszkokat ajándékozott a topolyai labdarúgóklub.

Ötvenezer védőmaszkot ajándékozott Magyarországnak a TSC. A szerb Szuperligában szereplő csapat játékosainak a fizetését nem csökkentették a járvány ideje alatt, így ők a fizetésük egy részét donációra ajánlották fel. A klub - Magyarország mellett - a Vajdasági Klinikai Központnak is ajándékozott védőmaszkokat. Zsemberi János, a TSC Labdarúgóklub elnöke elmondta, a játékosok a járvány kezdeti szakaszában otthon edzettek, a rendkívüli állapot megszűnését követően pedig visszatértek a pályára.

Zsemberi János, a TSC Labdarúgóklub elnöke: „A járvány ideje alatt az edzéseket mindenki otthon, egyedül csinálta. Miután jóvá lett hagyva, azután kezdett a csapat együtt edzeni. Az egyéni edzések után először úgy volt, hogy hárman edzettek a játékosok, utána öten, utána hármas csoportban kilencen. Most pedig már az egész csapat edz.”

TSC
jótékonykodás
adomány
Vajdasági Klinikai Központ
Zsemberi János
edzés
koronavírus
járvány

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű