Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jótékonykodott a TSC

2020.05.16
15:06
2020.05.16
23:44
Forrás
Pannon RTV
Magyarországnak és a Vajdasági Klinikai Központnak is védőmaszkokat ajándékozott a topolyai labdarúgóklub.
Pannon RTV

Ötvenezer védőmaszkot ajándékozott Magyarországnak a TSC. A szerb Szuperligában szereplő csapat játékosainak a fizetését nem csökkentették a járvány ideje alatt, így ők a fizetésük egy részét donációra ajánlották fel. A klub - Magyarország mellett - a Vajdasági Klinikai Központnak is ajándékozott védőmaszkokat. Zsemberi János, a TSC Labdarúgóklub elnöke elmondta, a játékosok a járvány kezdeti szakaszában otthon edzettek, a rendkívüli állapot megszűnését követően pedig visszatértek a pályára.

Pannon RTV

Zsemberi János, a TSC Labdarúgóklub elnöke: „A járvány ideje alatt az edzéseket mindenki otthon, egyedül csinálta. Miután jóvá lett hagyva, azután kezdett a csapat együtt edzeni. Az egyéni edzések után először úgy volt, hogy hárman edzettek a játékosok, utána öten, utána hármas csoportban kilencen. Most pedig már az egész csapat edz.”

TSC
jótékonykodás
adomány
Vajdasági Klinikai Központ
Zsemberi János
edzés
koronavírus
járvány

Most

16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.