Ugrás a tartalomra

Jótékonysági asztalitenisztorna Szabadkán

2019.11.16
14:13
2019.11.16
19:00
Forrás
Pannon RTV
Jótékonysági asztalitenisztornát tartottak ma a szabadkai Zorka helyi közösségben.

Az eseményt immár második alkalommal szervezi meg a VMSZ helyi szervezete, ezzel tisztelegve Törköly László helyi lakos emléke előtt. A szervezők elmondták, az esemény további célja az amatőr sport népszerűsítése. A játékosok barátságos mérkőzéseket játszottak, az asszonyok pedig a jól ismert buckai lángossal kedveskedtek a vendégeknek. A befolyt összeget Törköly László gyermekeinek ajánlották fel.

Kudlik Zoltán, szervező: „Törköly László előtt akarunk tisztelegni, aki a közösségnek aktív tagja volt, és nagyon szerette az asztaliteniszt, és a csapatunk része volt. Tragikus körülmények között, hirtelen, fiatalon elhunyt, úgyhogy az ő emléke előtt szeretnénk tisztelegni ezzel a rendezvénnyel. Jótékonysági jellege ennek a rendezvénynek, az, hogy segíteni szeretnénk a két árván maradt gyermeknek, mivel van egy fia és egy lánya. Az itt befolyt összeget a gyerekeknek szeretnénk felajánlani.”

Szabadka
Zorka HK
Kudlik Zoltán

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.