Ugrás a tartalomra

Jótékonysági focikupa Királyhalmán (videó)

2016.12.17
13:44
Jótékonysági focikupát tartottak a királyhalmi iskola tornatermében
Jótékonysági focikupát tartottak a királyhalmi iskola tornatermében. A lábzsonglőrök nemcsak gólokat lőttek, hanem jótékonykodtak is. Az eseményen a Pannon Televízió Adni Öröm című jótékonysági műsorfolyama részére is gyűjtöttek. Gólt adni öröm, mondták a labdarúgók, akik nem kizárólag azért léptek a pályára, hogy megrezegtessék az ellenfél hálóját, hanem azért is, hogy adakozzanak és gyűjtsenek a szegény sorsúak és a lurkóházak számára. A hálóőröknek szinte egy lélegzetvételnyi szünet sem jutott a királyhalmi teremfoci kupán. A zentagunarasiak kapuját folyamatos nyomás alatt tartották a horgosi csatárok. Pulyai Igor, labdarúgó, Horgos: „A csapatban van még erő. Megfelelő játékosaink vannak. Tudunk cserélni is. Horgosról vagyunk, ott is őszi bajnokok vagyunk. A csapat jó formában van.” A veszélyes helyzetek mellett, éles párharcok is voltak. A zentagunarasiak egyik játékosa a bordásfalnak csapódott. Ápolni kellett. Szerencsére a saját lábán sétált az öltözőbe. Szabó Zoltán, labdarúgó, Zentagunaras: „Kemény csapatok vannak itt. Mi amatőr módon focizgatunk. Nehéz lesz továbbjutni a csoportból is. Jól szervezett az egész, és színvonalas a torna.” Sok fiatal reménység is megmérettette magát. Engi Szebasztián, labdarúgó, Vinogradar: „Mi egy kicsit gyengén indítottunk, két vereséggel, de van esélyünk, hogy továbbjussunk. Ez a Vinogradar B csapat. Van egy A csapatunk is a másik csoportban. Lehet, hogy ők jobban teljesítenek.”



A teremfoci egyre népszerűbb a térségünkben, főként télen, amikor szünetel a nagypályás bajnokság. Tóth Tibor, sportújságíró: „Kell a fiúknak egy kis tapasztalat, de úgy gondolom, hogy a teremfoci egyre népszerűbb hazánkban és Szabadka környékén is.” A többfordulós kupán a Pannon Televízióban is bemutatott nélkülöző családok számára és a lurkóházaknak is gyűjtöttek a labdarúgók. A torna nevezési díjának egy részével, de tartós élelmiszerrel is segítették az akciót.
Vinogradar
Horgos
Királyhalom
jótékonysági focikupa

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.