Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jövőbeni tervek a TSC-nél

2020-08-01
15:12
Forrás
Pannon RTV
Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója Dóró Alennel beszélgetett.

A TSC - Vojvodina mérkőzés után Palágyi Szabolcs, a topolyai klub vezérigazgatója nemcsak a két vajdasági klub mérkőzéséről, hanem a jövőbeni célokról, egyebek mellett az európai kupaselejtezőkről is beszélt stábunknak.

TSC
Palágyi Szabolcs

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.