Ugrás a tartalomra

Jövőre július 23-án lesz a Magyar Nagydíj

2022.09.20
21:13
Forrás
MTI
Jövőre július 23-án rendezik meg a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség motorsport világtanácsa elfogadta a világbajnoki sorozat 2023-as, rekordot jelentő 24 hétvégéből álló versenynaptárát.

A FIA honlapján olvasható közlemény szerint a jövő évi F1-es idény március 5-én, Bahreinben kezdődik és november 26-án, Abu-Dzabiban ér véget. Visszatér a versenynaptárba Kína, ahol április közepén rendeznek futamot, új helyszínként pedig Las Vegas szerepel a programban november 18-i dátummal, azaz utolsó előtti viadalként.

A Hungaroringre az eddig megszokott július végi időpontnál egy héttel korábban látogat a mezőny, az egy hónapos nyári szünet előtt így még július 30-án Belga Nagydíjat rendeznek. Monacói Nagydíj jövőre is lesz, Franciaországban és Németországban viszont nem lesz futam 2023-ban.

Magyar Nagydíj
Forma-1

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.