Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Luca Bruno

Jövőre már Miamiban is rendeznek Forma-1-es futamot

2021.04.18
13:31
2021.04.18
13:44
Forrás
MTI
Az elitsorozat tulajdonosainak vasárnapi bejelentése szerint tíz évre szóló megállapodást kötöttek a tengerentúli nagyvárossal.

A részletekkel kapcsolatban kifejtették: a pálya közepén lesz a Hard Rock Stadion, a Miami Dolphins amerikai futballcsapat létesítménye. Az 5,41 kilométer hosszúra tervezett pályán 19 kanyar és három egyenes szakasz lesz, az autók becsült végsebességét 320 km/órára teszik. Az F1 új elnök-vezérigazgatója kifejtette: az Egyesült Államok kiemelt fontosságú piac számukra, és biztató, hogy újabb versenyt rendezhetnek az országban. A Forma-1 1950-es kezdete óta Miami a 11. amerikai város lesz, ahol futamot rendeznek.

Forma-1

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.