Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jubilált a Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emléktorna

2019-10-19
20:08
2020-02-25
08:51
Forrás
Pannon RTV
14 ország 307 ifjú tehetsége vett részt az idei tornán Magyarkanizsán.

A versenyre ezúttal is motiváltan érkeztek a birkózók, hiszen komoly, külföldi ellenfelekkel is megmérkőzhettek a szőnyegen. A házigazda magyarkanizsaiak mellett, Szabadka és Zenta ifjú birkózói is szőnyegre léptek, de Magyarországról is sok versenyző érkezett a megmérettetésre.

A Csaba Ferenc Ifjúsági Birkózó Emléktornát idén jubileumi tizedik alkalommal tartották meg a Magyarkanizsán. Az ígéretek szerint jövőre is megszervezik a rangos sporteseményt a Tisza-parti településen.

További részleteket a Sporthétfőben láthatnak a Pannon Televízió műsorán, hétfőn 17:05-kor.

Magyarkanizsa
emléktorna
birkózás

Most

12:45, Frissítve: 12:56

Ünnepelt Ada

I. Ferenc Ferdinánd 1835. július 2-án országos vásártartási szabadalmat adott a városnak, amiért a település és a kézműipar hatalmas fejlődést ért el előzőleg.
12:25

Vírushelyzet Szabadkán

17 személyt vizsgáltak meg az elmúlt 24 órában a szabadkai Covid-rendelőben - közülük két pácienst további kivizsgálásra utaltak a kórházba - tájékoztatnak az illetékesek.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.