Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Juventus focitábor Topolyán

2019.06.27
13:40
2019.06.27
18:01
Forrás
Pannon RTV
Javában zajlik a Juventus Camp Topolyán. Az eseménynek a TSC Labdarúgó Akadémia ad otthont. Az olasz Juventus táborában 125 gyerek vesz részt, és a torinóiak módszerei szerint edzenek.
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Az olasz Juventus mezeiben vonulnak a TSC Labdarúgó Akadémia pályáira a tábor résztvevői, akik egész Szerbiából érkeztek Topolyára.

Lackó Ármin, Nagybecskerek: „Szép ez a tábor, tetszik, passzolgatunk, rúgunk és sokat edzünk.”

Jurić Mervin, Palics: „Két éve focizok. Nagyon jó itt a tábor, sokat edzünk és mérkőzéseket is játszunk.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Két pályán zajlik a munka, korcsoportok szerint. Olasz és helyi edzők is foglalkoznak a gyerekekkel. Öt nap alatt tíz edzése van a résztvevőknek.

Latyák Arisztid, utánpótlásedző, TSC: „Én a legkisebbekkel foglalkozom. Itt az egy az egy, és a kettő a kettő elleni játékra, valamin a labda biztosságra helyezzük a hangsúlyt.”

Simone Vecchio, edző, Juventus FC: „A Juventus módszerét használjuk. Tudjuk, hogy egy hét alatt nem lehet az egész tudást átadni, de törekszünk, hogy a gyerekek minden szempontból fejlődjenek. Nagyon jó látni, hogy egy hét alatt is mennyit tudnak fejlődni.”

A Juventus szakmai csapata nagyon elégedett a TSC Labdarúgó Akadémia nyújtotta körülményekkel.

Carlo Buonopane, edző, Juventus FC: „Teljesen elégedettek vagyunk, köszönjük a partnerünknek, hogy ilyen fantasztikus helyszínt találtak Szerbiában. Az idén a partnerünk nagyon jó munkát végzett, mert 125-en vesznek részt a táborban.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A Juventus Camp célja, hogy a legjobb ifjúsági futballiskola legyen a világon.

Vladimir Barjaktarević, szerbiai szervező, Juventus Camp: „Itt mindenre figyelnek, a viselkedést a pályán és azon kívül és a csapatmunkát is. Egy játékos részt vehet augusztusban a Juventus vinovoi központjában megrendezésre kerülő táborban.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A TSC vezetősége elmondta, örülnek annak, hogy az akadémia megnyitásának és a csapataik kimagasló eredményének köszönve Topolyát választották a tábor megtartására.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Ez az egész régió számára nagyon jó. Itt vannak a klubunk játékosai, de érkeztek résztvevők a környező falvakból, városokból, még külföldről is jöttek játékosok. Ez egy jó alkalom arra, hogy új barátságok alakuljanak ki, valamint a gyerekek megismerjék a külföldi edzőket és edzésmódszereket.”

Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Az öt napos Juventus Camp pénteken ünnepélyes oklevélátadóval zárul a TSC Labdarúgó Akadémián.

Juventus Camp
Topolya
TSC Labdarúgó Akadémia

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.