Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Kajak-kenu - öt magyar érem a délelőtti döntőkben

2021.05.16
15:28
2021.05.16
15:34
Forrás
MTI
A magyar versenyzők öt érmet, közte egy aranyat szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa délelőtti döntőiben.

A délután záruló világkupán összesen 26 versenyszámban osztottak, illetve osztanak érmeket és 45 versenyző képviseli a magyar színeket. A viadal - amely az 5000 méteres finálékkal zárul - a járványügyi intézkedések miatt nézők nélkül zajlik a Maty-éren. 

A női C-2 500 méter hazai szempontból olimpiai válogató is volt, s mivel a Balla Virág, Takács Kincső duó ezüstérmes lett és ezzel ismét megelőzte a negyedikként záró Gönczöl Laura, Opavszky Réka kettőst, a győriek párosa már tokiói indulónak érezheti magát. A többi magyar érem a 200 méteres vegyes számokban született: a kajakosoknál Lucz Anna és Csizmadia Kolos nyert, Kiss Blanka és Apagyi Levente pedig harmadik lett, míg a kenusoknál Horányi Dóra és Fekete Ádám ezüst-, Molnár Csenge és Hajdu Jonatán pedig bronzérmet szerzett.

kajak-kenu
világkupa
Szeged

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.