Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Kajak-kenu - öt magyar érem a délelőtti döntőkben

2021.05.16
15:28
2021.05.16
15:34
Forrás
MTI
A magyar versenyzők öt érmet, közte egy aranyat szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa délelőtti döntőiben.

A délután záruló világkupán összesen 26 versenyszámban osztottak, illetve osztanak érmeket és 45 versenyző képviseli a magyar színeket. A viadal - amely az 5000 méteres finálékkal zárul - a járványügyi intézkedések miatt nézők nélkül zajlik a Maty-éren. 

A női C-2 500 méter hazai szempontból olimpiai válogató is volt, s mivel a Balla Virág, Takács Kincső duó ezüstérmes lett és ezzel ismét megelőzte a negyedikként záró Gönczöl Laura, Opavszky Réka kettőst, a győriek párosa már tokiói indulónak érezheti magát. A többi magyar érem a 200 méteres vegyes számokban született: a kajakosoknál Lucz Anna és Csizmadia Kolos nyert, Kiss Blanka és Apagyi Levente pedig harmadik lett, míg a kenusoknál Horányi Dóra és Fekete Ádám ezüst-, Molnár Csenge és Hajdu Jonatán pedig bronzérmet szerzett.

kajak-kenu
világkupa
Szeged

Most

23:32

Nem jutott döntőbe a szerb férfi röplabda-válogatott

A szerb válogatott az olaszokkal mérte össze tudását az Európa-bajnokság elődöntőjében, Katowicében. A mérkőzés rendkívül szoros volt. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de kiváló játékuknak köszönhetően az olaszok nyertek 3:1-re.
19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.