Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

Kajak-kenu vb - 18 éremmel zártak a magyarok, Szerbiának nem sikerült az éremszerzés

2021.09.19
17:19
2021.09.19
18:02
Forrás
Pannon RTV
18 éremmel zárta a magyar válogatott a koppenhágai kajak-kenu világbajnokságot. Szerbia csapatának nem sikerült érmet szereznie a világversenyen. Zdelar 21 századdal maradt le a dobogóról.
MTI/Szigetváry Zsolt

Vasárnap délután az 5000 méteres döntőkkel zárult a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság. A magyar válogatott tagjai a leghosszabb távon a négy döntőből hármat megnyertek.

MTI/Szigetváry Zsolt

A kajakosoknál Kőhalmi Emese és Noé Bálint is győzött, míg a férfi kenusoknál Adolf Balázs lett a világbajnok, Kisbán Zsófia másodikként ért célba a nőknél.

MTI/Szigetváry Zsolt

A délelőtti futamokban is jól szerepeltek a magyar sportolók: egy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek. A magyar küldöttség 18 dobogós hellyel, hat elsővel, nyolc másodikkal és négy harmadikkal zárta a vb-t.

KSS/Nebojša Radović

A szerb csapat 4 tagja szerepelt a vasárnapi döntőkben. A legjobb eredményt Bojan Zdelar érte el, aki kajak 500 méteren negyedik lett a döntő futamban.

KSS/Nebojša Radović

Strahinja Stefanović kajak 200 méteren hetedik lett, míg Milica Novaković 500 méteren, Bedecs Krisztina pedig 5000 méteren nyolcadikként ért célba. A szerb versenyzők 8 fináléban eveztek a világbajnokságon, de nem sikerült érmet szerezniük.

kajak-kenu VB

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.