Ugrás a tartalomra

Karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapata

2020.09.14
18:21
2020.09.14
18:29
Forrás
MTI
A történtek miatt a felnőtt keret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették.

Hatósági karanténba került a Szeged férfi kézilabdacsapatának valamennyi játékosa, a szakmai stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak. A klub szűkebb környezetébe tartozó személy pozitív koronavírus-tesztje miatt vezetik be a karantént. Ez kétségessé tette a MOL-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzés megrendezését, amely csütörtökön lenne a csongrádi megyeszékhelyen a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik.

Szeged
karantén
járvány
kézilabda

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.