Ugrás a tartalomra

Karneváli hangulat várja az ínyenc futókat a palicsi Bormaratonon

2021.09.16
11:24
2021.09.16
17:39
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 18-án, szombaton tartják a Bormaratont Palicson.

Egy olyan eseményről van szó, amely karneváli hangulatban egyesíti a futókat. A bor, a zene és a különféle gasztronómiai fogások elengedhetetlen kellékei a Bormaratonnak. Jelmezben is rajthoz állhatnak a résztvevők, a legszellemesebb maskarákat díjazzák. A pálya a Palicsi-tó mellett, illetve szőlőskerteken és borászatokon keresztül vezet át. A maratont különféle kísérőrendezvények követik. A szombati Bormaratonra még lehet jelentkezni, akár a helyszínen is.

Ludaić Sebastian, szervező, Bormaraton: „A nevezési díj kétezer dinárba kerül. Ebben benne van a verseny előtti, esti kalács-party, a részvétel a versenyen, ami egy 9,6 km-es táv. Ki hogy szereti, úgy teljesíti, futva vagy gyalogolva. A verseny utáni ebédjegy is benne van, és az egész rendezvényen való részvétel Palicson.”

Palics
bormaraton
Ludaić Sebastian
szervező
Palicsi Bormaraton

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.