Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Karneváli hangulat várja az ínyenc futókat a palicsi Bormaratonon

2021.09.16
11:24
2021.09.16
17:39
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 18-án, szombaton tartják a Bormaratont Palicson.

Egy olyan eseményről van szó, amely karneváli hangulatban egyesíti a futókat. A bor, a zene és a különféle gasztronómiai fogások elengedhetetlen kellékei a Bormaratonnak. Jelmezben is rajthoz állhatnak a résztvevők, a legszellemesebb maskarákat díjazzák. A pálya a Palicsi-tó mellett, illetve szőlőskerteken és borászatokon keresztül vezet át. A maratont különféle kísérőrendezvények követik. A szombati Bormaratonra még lehet jelentkezni, akár a helyszínen is.

Ludaić Sebastian, szervező, Bormaraton: „A nevezési díj kétezer dinárba kerül. Ebben benne van a verseny előtti, esti kalács-party, a részvétel a versenyen, ami egy 9,6 km-es táv. Ki hogy szereti, úgy teljesíti, futva vagy gyalogolva. A verseny utáni ebédjegy is benne van, és az egész rendezvényen való részvétel Palicson.”

Palics
bormaraton
Ludaić Sebastian
szervező
Palicsi Bormaraton

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.
20:07, Frissítve: 07:57

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.