Ugrás a tartalomra

Kedden érnek véget a nyolcaddöntők

2018.07.02
23:10
2024.03.19
08:40
Forrás
Euronews
A Svájc-Svédország találkozót kedden délután négy órakor rendezik Szentpéterváron, a Kolumbia-Anglia mérkőzést este 8 órakor játsszák a Szpartak Moszkva stadionjában. 

Az amúgy is meglepetéseket hozó torna egyik legmeglepőbb összecsapása a Svájc-Svédország találkozó. A világbajnokságon a svéd válogatott abból az F csoportból jutott a nyolcaddöntőbe, ahonnan a németek kiestek. Svájc a második helyen végzett a csoportban Brazília mögött, egy győzelemmel és két döntetlennel. A Svájc-Svédország találkozót kedden délután négy órakor rendezik Szentpéterváron.

A Kolumbia-Anglia összecsapást Moszkvában tartják. Az angolok a G csoport második helyéről jutottak be a nyolcaddöntőbe, két győzelemmel és egy vereséggel. Kolumbia válogatottja a H csoport első helyéről jutott tovább. A Kolumbia-Anglia mérkőzést este 8 órakor játsszák a Szpartak Moszkva stadionjában. 

labdarúgó világbajnokság
nyolcaddöntő
Svájc
Svédország
Kolumbia

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.