Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kéri Valentina zentai sportoló a kick-box világ tetején

2021.10.28
12:38
2021.10.28
15:43
Forrás
Pannon RTV
A 2017 után újra kick-box világbajnoki címet szerző zentai Kéri Valentina sportolót és edzőjét, Halász Mihályt fogadta Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere.

Halász Mihály kiemelte, a közös munkát továbbra is folytatják Valentinával, hiszen a sport nem a hátradőlésről szól. Kéri Valentina, aki a mostani olaszországi világbajnokság mellett az elmúlt időszakban megnyerte az Európa-Kupát Horvátországban és a Világ Kupát is Budapesten, köszönetet mondott a zentai önkormányzat, valamint Sportszövetség támogatásának.

Pannon RTV

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Példamutató munkával tudják ezeket az eredményeket elérni és hozni, ezzel a zentai sportnak és Zentának a hírnevét a világban öregbíteni, elvinni. Még egyszer gratulálok az önkormányzat és a saját nevemben, és köszönetemet fejezem ki ezért az áldozatos munkájáért, amit végeznek, hiszen az eredmények nem jönnek csak úgy, maguktól, nagyon sok lemondással, munkával járnak.”

Kéri Valentina
Zenta
kick-box
Czegledi Rudolf

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.