Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kéri Valentina zentai sportoló a kick-box világ tetején

2021.10.28
12:38
2021.10.28
15:43
Forrás
Pannon RTV
A 2017 után újra kick-box világbajnoki címet szerző zentai Kéri Valentina sportolót és edzőjét, Halász Mihályt fogadta Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere.

Halász Mihály kiemelte, a közös munkát továbbra is folytatják Valentinával, hiszen a sport nem a hátradőlésről szól. Kéri Valentina, aki a mostani olaszországi világbajnokság mellett az elmúlt időszakban megnyerte az Európa-Kupát Horvátországban és a Világ Kupát is Budapesten, köszönetet mondott a zentai önkormányzat, valamint Sportszövetség támogatásának.

Pannon RTV

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Példamutató munkával tudják ezeket az eredményeket elérni és hozni, ezzel a zentai sportnak és Zentának a hírnevét a világban öregbíteni, elvinni. Még egyszer gratulálok az önkormányzat és a saját nevemben, és köszönetemet fejezem ki ezért az áldozatos munkájáért, amit végeznek, hiszen az eredmények nem jönnek csak úgy, maguktól, nagyon sok lemondással, munkával járnak.”

Kéri Valentina
Zenta
kick-box
Czegledi Rudolf

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű