Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Készül a tavaszi szezonra a TSC labdarúgó csapata

2020.01.11
16:04
2020.01.11
17:09
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga tavaszi folytatásban az európai kupaselejtezőkben való szereplést jelentő első négy hely egyikének megszerzését célozták meg.

A topolyaiaknak erre miden esélyük megvan, hiszen újoncként berobbantak a szerbiai elitbe és végül a kiválónak mondható ötödik helyen zárták az őszi szezont.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Megkezdték az edzést a TSC játékosai. Igyekeznek megfelelően felkészülni a bajnoki folytatásra, ugyanis nagy célokat tűztek ki maguk elé.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A csapat továbbra is egyben van, egyes játékosoknak komoly kérői akadtak, ennek ellenére a csapategységet sikerült megőrizni. Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, reméli, hogy a fiúk most jobban teljesítenek, mint ősszel: „Hetente három napon lesz olyan, amikor van két edzés. Két nap olyan, amikor egy edzés. Minden hetet úgy végzünk, hogy barátságos mérkőzés lesz hétvégén.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Palágyi Szabolcs elmondta, a barátságos meccsek mellett edzőtáborra is készül a csapat. A TSC vezérigazgatója világosan felvázolta a tavasz terveit: „Ami nagyon fontos, hogy szeretnénk playoffot játszani. Az első nyolc hely valamelyikét szeretnénk megfogni. Még maradt 7 mérkőzésünk. Én azt mondom, hogy a csapatnak minden feltétel meg lesz adva a bajnokság folytatására.”

A TSC csapata legközelebb a szabadkai Spartacus ellen méri össze erejét a topolyai Labdarúgó Akadémián. A barátságos mérkőzést jövő szombaton, 13 órától játsszák.

TSC
labdarúgó
csapat
felkészülés
Szuperliga
Szabó Zoltán

Most

21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.