Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Készül a tavaszi szezonra a TSC labdarúgó csapata

2020-01-11
16:04
2020-01-11
17:09
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga tavaszi folytatásban az európai kupaselejtezőkben való szereplést jelentő első négy hely egyikének megszerzését célozták meg.

A topolyaiaknak erre miden esélyük megvan, hiszen újoncként berobbantak a szerbiai elitbe és végül a kiválónak mondható ötödik helyen zárták az őszi szezont.

Megkezdték az edzést a TSC játékosai. Igyekeznek megfelelően felkészülni a bajnoki folytatásra, ugyanis nagy célokat tűztek ki maguk elé.

A csapat továbbra is egyben van, egyes játékosoknak komoly kérői akadtak, ennek ellenére a csapategységet sikerült megőrizni. Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, reméli, hogy a fiúk most jobban teljesítenek, mint ősszel: „Hetente három napon lesz olyan, amikor van két edzés. Két nap olyan, amikor egy edzés. Minden hetet úgy végzünk, hogy barátságos mérkőzés lesz hétvégén.”

Palágyi Szabolcs elmondta, a barátságos meccsek mellett edzőtáborra is készül a csapat. A TSC vezérigazgatója világosan felvázolta a tavasz terveit: „Ami nagyon fontos, hogy szeretnénk playoffot játszani. Az első nyolc hely valamelyikét szeretnénk megfogni. Még maradt 7 mérkőzésünk. Én azt mondom, hogy a csapatnak minden feltétel meg lesz adva a bajnokság folytatására.”

A TSC csapata legközelebb a szabadkai Spartacus ellen méri össze erejét a topolyai Labdarúgó Akadémián. A barátságos mérkőzést jövő szombaton, 13 órától játsszák.

TSC
labdarúgó
csapat
felkészülés
Szuperliga
Szabó Zoltán

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.