Ugrás a tartalomra

Készül a tavaszi szezonra a TSC labdarúgó csapata

2020.01.11
16:04
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Szuperliga tavaszi folytatásban az európai kupaselejtezőkben való szereplést jelentő első négy hely egyikének megszerzését célozták meg.

A topolyaiaknak erre miden esélyük megvan, hiszen újoncként berobbantak a szerbiai elitbe és végül a kiválónak mondható ötödik helyen zárták az őszi szezont.

Megkezdték az edzést a TSC játékosai. Igyekeznek megfelelően felkészülni a bajnoki folytatásra, ugyanis nagy célokat tűztek ki maguk elé.

A csapat továbbra is egyben van, egyes játékosoknak komoly kérői akadtak, ennek ellenére a csapategységet sikerült megőrizni. Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, reméli, hogy a fiúk most jobban teljesítenek, mint ősszel: „Hetente három napon lesz olyan, amikor van két edzés. Két nap olyan, amikor egy edzés. Minden hetet úgy végzünk, hogy barátságos mérkőzés lesz hétvégén.”

Palágyi Szabolcs elmondta, a barátságos meccsek mellett edzőtáborra is készül a csapat. A TSC vezérigazgatója világosan felvázolta a tavasz terveit: „Ami nagyon fontos, hogy szeretnénk playoffot játszani. Az első nyolc hely valamelyikét szeretnénk megfogni. Még maradt 7 mérkőzésünk. Én azt mondom, hogy a csapatnak minden feltétel meg lesz adva a bajnokság folytatására.”

A TSC csapata legközelebb a szabadkai Spartacus ellen méri össze erejét a topolyai Labdarúgó Akadémián. A barátságos mérkőzést jövő szombaton, 13 órától játsszák.

TSC
labdarúgó
csapat
felkészülés
Szuperliga
Szabó Zoltán

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.