Ugrás a tartalomra

Készülnek a birkózók az U23-as birkózó világbajnokságra

2018.10.31
21:24
2018.11.01
17:58
Forrás
Pannon RTV
Megkezdte a felkészülést a szerbiai birkózó válogatott az U23-as birkózó világbajnokságra. A birkózókat Sreten Damjanović, egykori vb érmes birkózó készíti fel.

A szerbiai válogatott edzője elmondta, hogy az edzőtábor alatt mindent megtesznek azért, hogy a fiúk a legjobb formájukban legyenek a versenyekre. A világbajnokság két hét múlva kezdődik Romániában.

Sreten Damjanović, edző, Szerb Birkózó Szövetség: „November 11-én kezdődik, és már 12-én birkózunk, három súlycsoportban, hogy melyikben, azt még nem tudjuk. Hét embert viszünk a világbajnokságra. Ez a bajnokság nekünk azért fontos, hogy tudjuk, mit fogunk csinálni a jövő évben, hiszen márciusban Európa bajnokság lesz Újvidéken.”

birkózó
Sreten Damjanović
Zenta

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.