Ugrás a tartalomra
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Két aranyérmet nyertek a taekwondós lányok Varsóban

2018-09-17
13:05
Forrás
Szerbiai RTV
Aranyérmet nyert a szerbiai taekwondo csapat két tagja a varsói nyílt lengyel bajnokságon.

Milica Mandić a 73 kilogrammos, míg Tijana Bogdanović az 53 kilogrammos mezőnyben szerezte meg az első helyet. A hétvégi, G1-es besorolású versenyben Nađa Savkovićnak is sikerült egy bronzérmet bezsebelnie.

taekwondo
Varsó
milica mandic (5097
Tijana Bogdanović

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.