Ugrás a tartalomra
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Két aranyérmet nyertek a taekwondós lányok Varsóban

2018-09-17
13:05
Forrás
Szerbiai RTV
Aranyérmet nyert a szerbiai taekwondo csapat két tagja a varsói nyílt lengyel bajnokságon.

Milica Mandić a 73 kilogrammos, míg Tijana Bogdanović az 53 kilogrammos mezőnyben szerezte meg az első helyet. A hétvégi, G1-es besorolású versenyben Nađa Savkovićnak is sikerült egy bronzérmet bezsebelnie.

taekwondo
Varsó
milica mandic (5097
Tijana Bogdanović

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.