Ugrás a tartalomra

Két bronzérmet szereztek a Nemes testvérek Kínában

2019.10.26
18:48
2019.10.29
17:17
Forrás
Pannon RTV
Bronzéremmel tértek haza a Kínában megrendezett Katonai Világjátékokról a zentai Nemes fivérek.

A nagybecskereki Proletert erősítő birkózók az országos csapatbajnokság mai fordulójában pedig már szőnyegre is léptek.

Nemrégiben tértek haza a Nemes fivérek bronzérmekkel a Kínában megrendezett Katonai Világjátékokról, szombaton pedig már a szőnyegen képviselték klubjukat az országos birkózó csapatbajnokság zentai fordulóján. A nagybecskereki Proleter nagyágyúi közül Máté tért haza elégedettebben, ugyanis ő nem állított maga elé nagy célokat.

Nemes Máté, birkózó: „Itt is öt meccset birkóztam, mint a világbajnokságon, úgyhogy tényleg volt mit birkózni. Nagyon örülök neki, kicsit van bennem hiányérzet. A döntőbe jutásnál az egyiptomitól kaptam ki, aki végül megnyerte, de úgy érzem, hogy kimerültem ebben az évben, nagyon sok versenyem volt, úgyhogy nem is úgy mentem erre a versenyre, hogy minden áron érmet szeretnék fogni, hanem hogy jól érezzem magam.”

Máté ikertestvére, Viktor már kevésbé elégedett a Vuhanban nyújtott teljesítményével. Ugyanakkor mindkettejükre igaz, hogy a szervezéssel nagyon elégedettek voltak.

Nemes Viktor, birkózó: „Egy olimpiai szinttel ért fel mondhatni, nekem komolyabb volt a rendezés, mint a riói olimpián, úgyhogy tényleg nagyon komoly volt a rendezés, nagyon szép volt az úgymond olimpiai falu, amiben voltunk. Tényleg elégedett vagyok vele, a teljesítményemmel annyira nem vagyok elégedett, hiszen én azért mentem, hogy megnyerjem ezt a versenyt, de azért örülhetek, mert éremmel tértem haza.”

A csapatbajnokság zentai fordulóján a házigazdák mellett az újvidéki, a kragujevaci és a belgrádi Partizan birkózói mérkőztek meg. A versenyzők pontokat gyűjtenek, amelyekkel kvalifikálhatják magukat a tavasszal kezdődő rájátszásra.

Nemes Viktor
Nemes Máté
bronzérem
Kína
birkózás
Katonai Világjátékok

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű