Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két gólt lőtt a Zvezdának, mégis kikapott Szabadkán a Spartacus

2019-08-17
23:15
2019-08-18
17:19
Forrás
Pannon RTV
A mérkőzésre tartalékos kerettel érkezett a belgrádi csapat, a piros-fehérek ugyanis még versenyben vannak a Bajnokok Ligájába való bejutásért. Négyezren szurkoltak a szabadkai Városi Stadionban.

Álomszerűen kezdte a házigazda Spartacus labdarúgócsapata a Crvena zvezda elleni mérkőzést, ugyanis Tufegdžić már a hatodik percben megszerezte a vezetést. A Crvena zvezda a folytatásban több ziccert is kidolgozott, ennek egyikéből Vulić a félidő hajrájában kiegyenlített.

A második játékrész első perceiben aztán újabb gólt lőtt a vendégcsapat, de a Spartacus nem adta fel, és Dunđerski egy távoli bombával 2:2-re módosította az állást. A bajnoki címvédő végül mégis elvitte a 3 pontot Szabadkáról, Tomane ugyanis a 84. percben védhetetlen fejes gólt szerzett, ezzel pedig beállította a 3:2-es végeredményt a vendégek javára.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „A Crvena zvezda egy olyan csapat, amely minden hibáért büntet. Ezt a meccs előtt is tudtuk. Amennyiben a legkisebb esélyt is megadod, utat adsz nekik, vagy szétesel a pálya egyik részén, a középpályán, vagy a védelemben. Ezt ők ügyesen kihasználták.”

A Crvena zvezdát irányító Vladan Milojević a 3 pont megszerzésével elégedett volt, a mutatott játékkal azonban nem: „Nagyon nehéz legyőzni a Spartacust, főleg Szabadkán, nagyon nehéz pálya. Véleményem szerint, ha ezt a mérkőzést valakinek meg kellett nyerni, akkor azok mi voltunk. Azonban ha döntetlen maradt volna, az sem lett volna igazságtalan.” 

A Crvena zvezda tartalékos kerettel érkezett a meccsre, mivel a piros-fehérekre fontos párharc vár a Young Boys ellen a Bajnokok Ligája negyedik, egyben utolsó selejtezőkörében. Vladan Milojević együttese sorozatban másodszor lehet ott az európai foci elitsorozatában, amennyiben a svájci csapaton is túljut.

labdarúgás
Spartacus
Crvena zvezda

Most

15:45, Frissítve: 15:56

Véget ért a kényszerszünet

Visszatértek az iskolapadokba a szerbiai diákok. Ez csaknem 137 és fél ezer általános iskolás diákot és 62 ezer középiskolás tanulót jelent Vajdaságban.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.