Ugrás a tartalomra

Két gólt lőtt a Zvezdának, mégis kikapott Szabadkán a Spartacus

2019.08.17
23:15
2019.08.18
17:19
Forrás
Pannon RTV
A mérkőzésre tartalékos kerettel érkezett a belgrádi csapat, a piros-fehérek ugyanis még versenyben vannak a Bajnokok Ligájába való bejutásért. Négyezren szurkoltak a szabadkai Városi Stadionban.

Álomszerűen kezdte a házigazda Spartacus labdarúgócsapata a Crvena zvezda elleni mérkőzést, ugyanis Tufegdžić már a hatodik percben megszerezte a vezetést. A Crvena zvezda a folytatásban több ziccert is kidolgozott, ennek egyikéből Vulić a félidő hajrájában kiegyenlített.

A második játékrész első perceiben aztán újabb gólt lőtt a vendégcsapat, de a Spartacus nem adta fel, és Dunđerski egy távoli bombával 2:2-re módosította az állást. A bajnoki címvédő végül mégis elvitte a 3 pontot Szabadkáról, Tomane ugyanis a 84. percben védhetetlen fejes gólt szerzett, ezzel pedig beállította a 3:2-es végeredményt a vendégek javára.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „A Crvena zvezda egy olyan csapat, amely minden hibáért büntet. Ezt a meccs előtt is tudtuk. Amennyiben a legkisebb esélyt is megadod, utat adsz nekik, vagy szétesel a pálya egyik részén, a középpályán, vagy a védelemben. Ezt ők ügyesen kihasználták.”

A Crvena zvezdát irányító Vladan Milojević a 3 pont megszerzésével elégedett volt, a mutatott játékkal azonban nem: „Nagyon nehéz legyőzni a Spartacust, főleg Szabadkán, nagyon nehéz pálya. Véleményem szerint, ha ezt a mérkőzést valakinek meg kellett nyerni, akkor azok mi voltunk. Azonban ha döntetlen maradt volna, az sem lett volna igazságtalan.” 

A Crvena zvezda tartalékos kerettel érkezett a meccsre, mivel a piros-fehérekre fontos párharc vár a Young Boys ellen a Bajnokok Ligája negyedik, egyben utolsó selejtezőkörében. Vladan Milojević együttese sorozatban másodszor lehet ott az európai foci elitsorozatában, amennyiben a svájci csapaton is túljut.

labdarúgás
Spartacus
Crvena zvezda

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.