Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két gólt lőtt a Zvezdának, mégis kikapott Szabadkán a Spartacus

2019-08-17
23:15
2019-08-18
17:19
Forrás
Pannon RTV
A mérkőzésre tartalékos kerettel érkezett a belgrádi csapat, a piros-fehérek ugyanis még versenyben vannak a Bajnokok Ligájába való bejutásért. Négyezren szurkoltak a szabadkai Városi Stadionban.

Álomszerűen kezdte a házigazda Spartacus labdarúgócsapata a Crvena zvezda elleni mérkőzést, ugyanis Tufegdžić már a hatodik percben megszerezte a vezetést. A Crvena zvezda a folytatásban több ziccert is kidolgozott, ennek egyikéből Vulić a félidő hajrájában kiegyenlített.

A második játékrész első perceiben aztán újabb gólt lőtt a vendégcsapat, de a Spartacus nem adta fel, és Dunđerski egy távoli bombával 2:2-re módosította az állást. A bajnoki címvédő végül mégis elvitte a 3 pontot Szabadkáról, Tomane ugyanis a 84. percben védhetetlen fejes gólt szerzett, ezzel pedig beállította a 3:2-es végeredményt a vendégek javára.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „A Crvena zvezda egy olyan csapat, amely minden hibáért büntet. Ezt a meccs előtt is tudtuk. Amennyiben a legkisebb esélyt is megadod, utat adsz nekik, vagy szétesel a pálya egyik részén, a középpályán, vagy a védelemben. Ezt ők ügyesen kihasználták.”

A Crvena zvezdát irányító Vladan Milojević a 3 pont megszerzésével elégedett volt, a mutatott játékkal azonban nem: „Nagyon nehéz legyőzni a Spartacust, főleg Szabadkán, nagyon nehéz pálya. Véleményem szerint, ha ezt a mérkőzést valakinek meg kellett nyerni, akkor azok mi voltunk. Azonban ha döntetlen maradt volna, az sem lett volna igazságtalan.” 

A Crvena zvezda tartalékos kerettel érkezett a meccsre, mivel a piros-fehérekre fontos párharc vár a Young Boys ellen a Bajnokok Ligája negyedik, egyben utolsó selejtezőkörében. Vladan Milojević együttese sorozatban másodszor lehet ott az európai foci elitsorozatában, amennyiben a svájci csapaton is túljut.

labdarúgás
Spartacus
Crvena zvezda

Most

11:58, Frissítve: 12:05

Trópusi vihar sújtja Texast

Több mint ezer embert evakuáltak vagy mentettek ki csütörtökön az Egyesült Államokban a texasi Houston városából, amelyet az Imelda nevű trópusi vihar sújt.
08:19, Frissítve: 08:42

Javában zajlik a BorTér 2019 Szegeden

Több tucat pincészet képviselteti magát a BorTér 2019 Őszi Bormustrán Szegeden a Dóm téren kialakított rendezvényterületen. Helyszíni tudósítások a Pannon Presszóban az FM 91.5-ön!

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.