Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián/korábbi felvétel

Két meccset játszik a TSC a Napredak ellen

2020-11-20
10:29
2020-11-20
15:44
Forrás
Pannon RTV
A kruševaci Napredakkal mérkőzik meg idegenben a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga hévégi fordulójában.

A topolyaiak jó formában utaznak, hiszen a legutóbbi bajnoki meccsükön 5:0-ra kiütötték a Mladost együttesét. 

Érdekességnek számít, hogy a TSC egymás után két meccset is játszik majd a Napredak ellen, hiszen a kupában is ezzel csapattal sorsolták őket össze. 

Krsto Jokić, a TSC segédedzője azt mondta, hogy ez taktikailag nagy kihívás lesz, hiszen kétszer meglepni ugyanazt az együttest nem könnyű feladat: „Egy nehéz vendégszereplés vár ránk a Napredak ellen. Két egymás utáni meccset fogunk velük játszani, csakúgy mint tavaly. Reméljük, hogy megismételjük a korábbi sikereket és a bajnokságban, illetve a kupában is győzni tudunk. A csapat jó hangulatban várja ezt a két mérkőzést. Bízunk benne, hogy folytatni tudjuk a győzelmi szériát. A Napredak meccsről meccsre jobban játszik. A Proleter ellen ugyan legutóbb kikaptak, de a játékukon látszik a fejlődés.”

TSC
Napredak
szuperliga
labdarúgás
foci
Kruševac

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.