Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián/korábbi felvétel

Két meccset játszik a TSC a Napredak ellen

2020.11.20
10:29
2020.11.20
15:44
Forrás
Pannon RTV
A kruševaci Napredakkal mérkőzik meg idegenben a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga hévégi fordulójában.

A topolyaiak jó formában utaznak, hiszen a legutóbbi bajnoki meccsükön 5:0-ra kiütötték a Mladost együttesét. 

Érdekességnek számít, hogy a TSC egymás után két meccset is játszik majd a Napredak ellen, hiszen a kupában is ezzel csapattal sorsolták őket össze. 

Krsto Jokić, a TSC segédedzője azt mondta, hogy ez taktikailag nagy kihívás lesz, hiszen kétszer meglepni ugyanazt az együttest nem könnyű feladat: „Egy nehéz vendégszereplés vár ránk a Napredak ellen. Két egymás utáni meccset fogunk velük játszani, csakúgy mint tavaly. Reméljük, hogy megismételjük a korábbi sikereket és a bajnokságban, illetve a kupában is győzni tudunk. A csapat jó hangulatban várja ezt a két mérkőzést. Bízunk benne, hogy folytatni tudjuk a győzelmi szériát. A Napredak meccsről meccsre jobban játszik. A Proleter ellen ugyan legutóbb kikaptak, de a játékukon látszik a fejlődés.”

TSC
Napredak
szuperliga
labdarúgás
foci
Kruševac

Most

07:03

Feszült, de békés volt az éjszaka Koszovóban

A koszovói különleges egység tagjait tegnap Koszovó északi részére vezényelték. A szerb lakosság több helyen tüntetett a rendőri intézkedés ellen. A ROSU tagjai könnygázt vetettek be a tüntetők feloszlatására.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.