Ugrás a tartalomra

Két meccset játszik a TSC a Napredak ellen

2020.11.20
10:29
2020.11.20
15:44
Forrás
Pannon RTV
A kruševaci Napredakkal mérkőzik meg idegenben a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperliga hévégi fordulójában.

A topolyaiak jó formában utaznak, hiszen a legutóbbi bajnoki meccsükön 5:0-ra kiütötték a Mladost együttesét. 

Érdekességnek számít, hogy a TSC egymás után két meccset is játszik majd a Napredak ellen, hiszen a kupában is ezzel csapattal sorsolták őket össze. 

Krsto Jokić, a TSC segédedzője azt mondta, hogy ez taktikailag nagy kihívás lesz, hiszen kétszer meglepni ugyanazt az együttest nem könnyű feladat: „Egy nehéz vendégszereplés vár ránk a Napredak ellen. Két egymás utáni meccset fogunk velük játszani, csakúgy mint tavaly. Reméljük, hogy megismételjük a korábbi sikereket és a bajnokságban, illetve a kupában is győzni tudunk. A csapat jó hangulatban várja ezt a két mérkőzést. Bízunk benne, hogy folytatni tudjuk a győzelmi szériát. A Napredak meccsről meccsre jobban játszik. A Proleter ellen ugyan legutóbb kikaptak, de a játékukon látszik a fejlődés.”

TSC
Napredak
szuperliga
labdarúgás
foci
Kruševac

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.
21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.