Ugrás a tartalomra

Két mérkőzést rendeztek a Bajnokok Ligájában

2018.03.14
18:41
2024.03.19
08:39
Forrás
VajdaságMA
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntő visszavágóin a Barcelona és a Bayern München jutott a negyeddöntőbe.

A katalánok - miután az első meccsen 1-1-es döntetlent játszottak a Chelsea otthonában - már gyakorlatilag 20 perc alatt eldöntötték a továbbjutás kérdését. A Barca 4-1-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé.

A nap másik mérkőzésén a Bayern München 5-0-ás előnnyel érkezett a török Besiktas otthonába. A bajorok az isztambuli meccset sem vették félvállról, 3-1-re nyertek. A Bayern München így kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe.

A BL legjobb nyolc csapata a Real Madrid, a Barcelona, a Sevilla, a Manchester City, a Liverpool, a Juventus, a Roma és a Bayern München. A negyeddöntő sorsolását pénteken tartják.

labdarúgó
Bajnokok Ligája

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.