Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Két szerb-magyar döntővel zárult Szabadkán a nemzetközi ifjúsági tenisztorna

2021.07.23
13:39
2021.07.23
16:11
Forrás
Pannon RTV
A megmérettetésen a 16 éven aluliak mérkőztek meg egymással, 32 fiú és 32 lány.
Pannon RTV/Szkocsovszki László

A fiúk mezőnyében Sávay Zalán Sándor budapesti versenyző lett a győztes, aki már nyolc éve teniszezik, és idén megnyerte a magyarországi országos bajnokságot: „Ez a verseny is sokat számít nekem, jó tapasztalat volt, illetve sok tanulságot tudtam levonni ebből a versenyből. Szóval, örülök nagyon ennek a győzelemnek.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

A szabadkai Spartacus Teniszklubból három fiú és három lány vett részt az idei tenisztornán.

Demeter Tibor, versenyigazgató, Spartacus TK, Szabadka: „Az egyéni versenyben történt valami, amit nem vártunk, hogy egy szabadkai versenyző döntőt játszik. Igaz, hogy elvesztette, de ez nagy eredmény. A lányoknál meg egy szerb és egy magyar kislány játszott. Az is jó, mert a szerb kislány győzött.”

Pannon RTV/Szkocsovszki László

Az ifjúsági teniszversenyen a szomszédos országokon kívül többek közt részt vettek német, osztrák, svéd, olasz és francia versenyzők is.

Szabadka
tenisztorna
nemzetközi ifjúsági tenisztorna
Demeter Tibor

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.