Ugrás a tartalomra

Két új játékossal erősített a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata

2022.08.17
11:49
2022.08.17
16:48
Forrás
Pannon RTV
A fiatal focisták három évre szóló szerződést írtak alá.

A kék galambok legközelebb szombaton lépnek pályára, barátságos mérkőzést játszanak a dubai Al Shabab csapatával Ópazován.

Vladimir Torbica, az utánpótlás-nevelés és a játékosmegfigyelési részleg igazgatója: „Bemutatjuk két új játékosunkat, Nikolaos Baxevanost, aki 1999-es születésű játékos és baloldali védő poszton játszik, három évre írtuk alá vele a szerződést. A másik játékosunk Radivoj Bosić, ő 2000-ben született. A csapatban szélső támadó pozíción játszik, és vele is három évre írtuk alá a szerződést.”

Spartacus
labdarúgás
foci
új játékos
Vladimir Torbica

Most

13:49

Még biztosabb lehet a gázellátás

Üzembe helyezték a szerb–bolgár gázösszekötő rendszert a Niš melletti Trupale falunál. Ezzel újabb alternatív földgázellátási útvonalat kapott az ország. A vezeték kiépítésének összértéke 94 millió euró volt.
11:53, Frissítve: 11:58

Hagyományos disznótor Szajánban

A szajániak a koronavírus-járvány előtti évben szervezték meg az első hagyományos disznótort. A kényszerszünet után tegnap újra megtartották a rendezvényt a helyi önkéntes tűzoltó egyesület szervezésében.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.