Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Két új játékossal erősített a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata

2022.08.17
11:49
2022.08.17
16:48
Forrás
Pannon RTV
A fiatal focisták három évre szóló szerződést írtak alá.

A kék galambok legközelebb szombaton lépnek pályára, barátságos mérkőzést játszanak a dubai Al Shabab csapatával Ópazován.

Pannon RTV

Vladimir Torbica, az utánpótlás-nevelés és a játékosmegfigyelési részleg igazgatója: „Bemutatjuk két új játékosunkat, Nikolaos Baxevanost, aki 1999-es születésű játékos és baloldali védő poszton játszik, három évre írtuk alá vele a szerződést. A másik játékosunk Radivoj Bosić, ő 2000-ben született. A csapatban szélső támadó pozíción játszik, és vele is három évre írtuk alá a szerződést.”

Spartacus
labdarúgás
foci
új játékos
Vladimir Torbica

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.