Ugrás a tartalomra

Két zárt kapus meccs a büntetése a magyar labdarúgó-válogatottnak

2021.09.21
21:51
2021.09.21
22:37
Forrás
nemzetisport.hu
Két zárt kapus meccsre büntette a FIFA a magyar labdarúgó-válogatottat a szeptemberi, Anglia elleni vb-selejtezőn történt rendbontás miatt.

A szankció kizárólag a FIFA által rendezett meccsekre érvényes, ráadásul a második találkozóra szóló zárt kapus szankciót két év próbaidőre felfüggesztették. Így az albánok elleni vb-selejtezőn szurkolók nem lehetnek, de San Marino ellen viszont igen, mivel a második meccsre vonatkozó eltiltás felfüggesztett. A Magyar Labdarúgó-szövetség ezen felül 200 000 svájci frankos büntetést is kapott.

labdarúgó
labdarúgó-válogatott
Magyarország
FIFA

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.