Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kétgólos vereséget szenvedett a TSC

2021.04.29
19:39
2021.04.29
19:47
Forrás
Pannon RTV
3:1-es vereséget szenvedett a TSC a kruševaci Napredak ellen a szerbiai Szuperliga 34. fordulójában.

A Zentai Városi Stadionban megrendezett mérkőzés első félideje kissé eseménytelenül zajlott, ezt csak Milićević gólja törte meg, aki a 31. percben vezetést szerzett a TSC-nek, és ez egyben az 1:0-ás félidei eredményt is jelentette. A második félidőt mindkét csapat több cserével kezdte, amely a vendégcsapatnak hozott szerencsét, hiszen 10 alatt két gólt is lőttek. Míg Bačanin a 61. percben, addig csapattársa, Melunović alig nyolc perccel később volt eredményes. A 3:1-es végeredményt Bačanin állította be a 78. percben, amikor egy gyors ellentámadás után megszerezte második találatát. A TSC a következő fordulóban május 5-én, szerdán a belgrádi Partizan vendégeként lép pályára.

Pannon RTV

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Az első félidőt még jól játszottuk, egy kapushibát kihasználtunk, sikerült gólt lőnünk. Azonban a második félidőben úgy vettem észre, hogy az első gól, amit kaptunk, valójában egy gyönyörű gólról van szó, az egy kicsit szétrázta a csapatunkat, és sajnos belementünk egy vereségbe, ami azt mondom, hogy már javítható a következő mérkőzésen egy olyan csapat ellen, mint a Partizan."

TSC
Napredak
labdarúgás

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.