Ugrás a tartalomra

Kettős győzelemmel búcsúztatta a Liverpool a Leipziget

2021.03.11
07:20
Forrás
MTI
A Liverpool kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel búcsúztatta a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután a párharc szerdai visszavágóján is 2-0-ra nyert a Puskás Arénában.

A találkozót, akárcsak az első mérkőzést, a szigorú német beutazási szabályok miatt rendezték Budapesten. A párharc a 70. percben dőlt el. Az első mérkőzésen is eredményes Salah lövésével szemben tehetetlennek bizonyult Gulácsi. Újabb négy perc múlva a csereként beálló Origi gyakorlatilag első labdaérintéséből gólpasszt adott Manénak, akinek csak az üres kapuba kellett továbbítania a labdát.

A nap másik meccsén Párizsban a PSG 1-1-es döntetlent játszott az FC Barcelonával, de mivel a franciák az első mérkőzésen idegenben 4-1-re nyertek, 5-2-es összesítéssel jutottak a legjobb nyolc közé. 

Liverpool
Leipzig
Barcelona
Paris Saint-Germain
foci
futball
labdarúgás

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.